Societat

Shakira i Milan se'n van a casa

La cantant colombiana abandona la clínica Teknon a les tres de la tarda acompanyada de Gerard Piqué i el nadó

El vehicle no s'ha aturat davant la premsa i els curiosos, i previsiblement ha emprès camí cap al domicili de Gerard Piqué a Cabrils

La cantant colombiana Shakira, parella del blaugrana Gerard Piqué, ha abandonat a les tres de la tarda la clínica Teknon de Barcelona, on va ingressar dimarts passat per donar a llum mitjançant cesària el seu primer fill, Milan Piqué Mebarak. El nen, la seva mare i el seu pare han abandonat el centre hospitalari en un vehicle tot terreny de color negre i amb els vidres tintats que conduïa un germà de Shakira.

El vehicle no ha sortit per l'aparcament de la clínica, sinó per una sortida ubicada al costat de les rampes per les quals entren i surten les mercaderies. Malgrat això, no han pogut evitar el núvol de periodistes, fotògrafs, càmeres de televisió i curiosos que es trobaven als voltants. Però no hi ha hagut declaracions. El vehicle no s'ha aturat en cap moment davant la premsa i els curiosos, i previsiblement ha emprès camí cap al domicili de Gerard Piqué a la localitat de Cabrils, a 25 quilòmetres de Barcelona, on la parella estarà allotjada fins que acabin les obres de la seva nova casa a Esplugues de Llobregat.

Fins ara no ha estat divulgada cap fotografia de la cara de Milan i només s'ha pogut veure una foto penjada per Gerard Piqué al seu compte de Twitter en què es veien les cametes del nen amb un calçat esportiu amb el seu nom gravat, sota el text ‘Milan's feet'.

Milan Piqué Mebarak va néixer dimarts passat a la clínica Teknon i va pesar gairebé tres quilos, en un part programat per cesària. El dia del naixement, Shakira i Piqué van divulgar en les xarxes socials un comunicat en que declaraven la seva felicitat per poder anunciar el naixement del seu fill. Assenyalaven que en la pronunciació del nom del nen, Milan, “l'accentuació ha de recaure sobre la primera síl·laba”, i que aquest nom “significa volgut, ple de gràcia i amorós”, en eslau; en romà antic, “entusiasta i laboriós”, i en sànscrit, “unificació”.

La mare de Shakira, Nidia Ripoll, va declarar divendres passat a la porta de la clínica que la seva filla “es va emocionar molt i li van saltar les llàgrimes” quan li van posar el nen al pit. Va afegir que Milan és un “nen preciós”, que pren el pit “molt bé” i “no plora gaire”, i va destacar que la seva filla es troba perfectament i no té dolors després del part per cesària que li van practicar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses