Calafell, plaça de nou?

Vilafranca vol alçar el tres de nou amb folre a Calafell

No es permeten ni tan sols una setmana de descans. Mentre totes les colles es preparen per a un cap de setmana de treva, els Castellers de Vilafranca s'han fet a la idea de convertir la plaça Catalunya de Calafell en plaça de nou. Tot i que aquesta vil·la costanera ja fa anys que veu castells, fins al dia d'avui cap colla no havia gosat plantar-hi un castell de nou. Vilafranca, però, vol posar-hi remei. A més a més, la cosa no s'acabarà aquí, ja que els verds volen estrenar-hi el tres de vuit amb el pilar i alhora han de plantar un altre dos de vuit amb folre pensat en el dos de nou amb folre i manilles que volen portar la setmana vinent a les Santes de Mataró. Els vilafranquins van patir una mica més del compte amb el dos de vuit amb folre a mida de manilles d'Altafulla i diumenge volen llimar els darrers detalls per poder ser la primera colla a alçar un castell de gamma extra aquesta temporada.

A Calafell els acompanyaran la Jove de Sitges i els Nens del Vendrell.

Els Capgrossos de Mataró estan bolcats en els assajos per poder portar el seu programa de màxims a les Santes, és a dir, el tres i el quatre de nou, el quatre de vuit amb el pilar i el pilar de set. Tot i així, diumenge al Poble Sec no descarten alçar castells de la gamma alta de vuit, com el quatre de vuit amb el pilar o el dos de vuit folrat. Al costat tindran els Castellers del Poble Sec, que volen consolidar els castells de set, i els de Lleida, que tornaran a portar castells de vuit a plaça.

L'altre punt d'interès és Reus, on la colla local vol tornar a portar a plaça el quatre de vuit que va estrenar per Sant Pere. La Diada del Turisme de la capital del Baix Camp de dissabte es completarà amb una Joves de Valls mig de vacances, però que portarà a Reus castells com el tres i el quatre de vuit.

CARLES HERÈDIA



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

A judici un grup que obligava 26 dones a prostituir-se

TARRAGONA
GIRONA

Les associacions turístiques denuncien les pintades en establiments

GIRONA
societat

El govern valorarà si aixeca l’emergència per sequera al Ter-Llobregat

barcelona

Suport de la Zona Franca per al centre neurològic per a infants d’AVAN

TERRASSA

Campanya de sensibilització contra l’assetjament escolar

FIGUERES

El soterrament de les línies d’alta tensió entre Reus i Castellvell es farà realitat en cinc anys

Reus

Girona planteja una nova ordenança municipal de tinença d’animals

GIRONA
sequera

Els pantans guanyen fins avui 21 hm³ i 47 entre març i abril

barcelona

Ocupen un local municipal que usen els castellers per crear un casal de joves

SANT CUGAT DEL VALLÈS