Societat

pallars jussà

El comerç s'afegeix a la protesta pel tren

Comerciants de Tremp i d'altres municipis han anunciat un tancament massiu de les botigues entre les 11 del matí i les 12 del migdia de demà, coincidint amb la concentració de protesta que la plataforma Volem lo Tren ha convocat a l'estació de la Pobla de Segur. La protesta ha sorgit arran de l'anunci de Ferrocarrils de la Generalitat de reduir dràsticament les freqüències de la línia de Lleida a la Pobla de Segur amb l'objectiu de reduir en un milió d'euros la despesa que suposa aquesta línia (actualment costa 3 milions a l'any a la Generalitat, segons les dades del govern).

Durant la setmana els convocants han anat rebent mostres de suport. Ahir a la tarda 2.500 persones ja havien signat un manifest de suport a aquesta línia, l'única a les comarques del Pirineu de Lleida amb la resta de la xarxa. Ahir el PSC, ERC i la CUP van anunciar el seu suport i ICV ha elevat una pregunta al Parlament.

d.m.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.