Societat

successos

Cau una banda de segrestos exprés

Havien obtingut 20.000 euros agredint i retenint un veí d'Alella

Preparaven un nou cop coincidint amb Nadal

Hi ha un empresari que ha d'estar agraït als Mossos que aquests dies els pugui passar assegut a taula amb els membres de la seva família. La policia va detenir dimecres passat tres delinqüents que, presumptament, integraven una banda dedicada a organitzar i executar segrestos exprés. Ja n'havien perpetrat un a la comarca del Maresme i projectaven fer-ne un altre coincidint amb les festes de Nadal.

L'actuació policial es va desencadenar arran de la denúncia d'un veí d'Alella, que hauria estat víctima de la banda a principi del mes de novembre. La seva denúncia va activar la investigació que ha acabat amb èxit aquesta mateixa setmana. Aquest primer segrest va tenir com escenari un lloc apartat i discret de Sant Iscle de Vallalta conegut com el Toro.

Fins a aquest punt, un edifici abandonat de fa anys, va ser traslladada la víctima després que uns individus el van retenir per la força. El segrestat es dedica, segons els Mossos, al negoci de la compra i la venda de prestatgeries i havia rebut la trucada d'uns presumptes clients que el van citar en un polígon industrial. Quan hi va arribar es va trobar amb la desagradable sorpresa que els clients el van agredir de forma violenta i el van traslladar fins a Sant Iscle. Allà van exigir-li 50.000 euros que finalment van rebaixar a 20.000. Un cop la família va haver pagat el van deixar anar. La víctima va arribar fins a la benzinera de Sant Iscle des d'on es va donar avís als Mossos. Algunes fonts coneixedores del cas asseguren que el segrest va respondre a un deute antic entre la víctima i els segrestadors, extrem que no ha pogut ser confirmat.

Després del primer cas, la policial va identificar un dels membres més actius de la banda. El seu seguiment va permetre desarticular el grup i frustrar el segrest d'un empresari que ja preparaven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Afectació general a la xarxa de Rodalies per un robatori de coure a Montcada

BARCELONA
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
INFRAESTRUCTURES

Comença l’obra de l’estació de busos de Lleida que es posarà en marxa el 2026

LLEIDA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona
salut

L’hospital del Mar demostra la conveniència de tallar el fre lingual

Barcelona
SAlut

Bellvitge fa la primera reducció d’estómac robòtica del país

L’Hospitalet de Llobregat