Societat

tribunals

El fiscal el vol mantenir a presó pel crim de Vilobí

Creu que hi ha nombroses proves que Sayon Kourouma va matar el masover

El fiscal s'oposa que surti de la presó Sayon Kourouma, el sospitós d'haver mort Josep Sais Salichs el setembre passat al mas Ca l'Artau de Vilobí d'Onyar. L'acusació popular considera que hi ha prou proves que l'incriminen, sobretot les empremtes a la clau de canviar rodes o les taques de sang que es van trobar tant al Citroën ZX com a la furgoneta que hi havia al lloc del crim. A més, el fiscal sosté que el jove no té arrelament i que està imputat per tres delictes d'agressió sexual, per haver violat una prostituta.

La defensa, la llibertat

En canvi, el lletrat de la defensa, Òscar Álvarez, assegura que no hi ha cap testimoni que hagi vist el seu client cometent el crim i que Kourouma es va empadronar a través del centre d'acollida La Sopa de Girona i que, per tant, té arrelament, i no hi ha risc que fugi. El lletrat considera que és normal que trobessin les empremtes del seu client a l'escena del crim, ja que el sospitós treballava i vivia al mas Ca l'Artau amb la víctima. De fet, el sospitós feia dos mesos que dormia al Citroën ZX. Segons manté el lletrat, quan va arribar al mas després de passar per la benzinera, l'home estava agonitzant darrere d'un dels vehicles. L'advocat sosté que en tot moment va col·laborar amb la justícia, ja que va intentar ajudar l'home i, fins i tot, va acompanyar dos testimonis per anar a trobar-se amb la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.