Societat

societat

Anar amb cobla a la missa de Campdevànol

L'exalcaldessa retreu que s'ha recuperat un costum predemocràtic

L'exalcaldessa socialista de Campdevànol Núria López ha criticat l'actual equip de govern de CiU per haver recuperat, en paraules seves, “tradicions predemocràtiques” com el passant del consistori per anar a la missa solemne de la festa major, celebrada diumenge passat. López ha fet aquesta denúncia al Facebook i hi afegeix: “Alguns regidors i regidores no hi estem d'acord amb aquestes iniciatives, però no ens han demanat opinió. Simplement, no participem.”

L'alcalde, Joan Manso ha qualificat el comentari de López de demagògic i ha recordat que els alcaldes socialistes ripollesos de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses mantenen el mateix passant. Manso explica que han recuperat el passant a petició dels sectors socials del poble que van a missa o simplement defensors de les tradicions. “La nostra festa major és plural i, per això, hem recuperat aquest acte. Cadascú és lliure d'assistir-hi o no”, ha indicat.El passant amb la cobla Ciutat de Terrassa es va fer en sentit contrari després de la missa, que va comptar amb la coral Amics de la Processó.Un cop a l'ajuntament es van escollir l'heureu i la pubilla dels 2 i 6 candidats respectivament. Els títols vanser per Eduard Coromina, de l'associació de veïns del barri del Roser, Sant Cristòfor i Arc de Sant Martí, i Clàudia Mogena, de la secció sardanista del Grup Excursionista de Campdevànol. El ball de la Gala i l'homenatge pòstum a Pere Rigat, per la seva aportació al moviment sardanista del poble han estat els actes destacats d'aquesta Gala de Campdevànol que va acabar ahir, amb una arrossada popular, animació infantil i espectacle piromusical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
comissió europea

Astrazeneca demana la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona
societat

700 aportacions ciutadanes per al futur parc de les muntanyes de Prades

MONTBLANC
societat

Vaga a Nestlé Girona pel desbloqueig de la negociació del conveni col·lectiu

girona

Obres a la recepció i el magatzem de la Policia Municipal

SABADELL
societat

El CE Sabadell i l’EFB Ripollet investiguen una batussa d’adults en un partit de prebenjamins

SABADELL
societat

Les Jornades Gironines en Esclerosi Múltiple arriben a la quinzena edició

girona
AMPOSTA

L’alcalde diu que no paguen la brossa perquè el consell comarcal no n’aprova els preus

AMPOSTA