Societat

Cadena de roba infantil per no haver de llençar

Sant Esteve Sesrovires facilita l'intercanvi de roba i material infantil

Quan uns pares tenen un bebè, a banda dels habituals regals, és molt comú que durant els primers mesos i fins i tot anys de creixement de la criatura, es rebin roba, joguines i material infantil que han fet servir abans els nens més grans de familiars, veïns i amics. Sovint passa que el cercle és força reduït i limitat i no es pot aconseguir reutilitzar tot el necessari. Llavors no queda cap més remei que comprar-ho nou de trinca.

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, recollint una petició dels pares que porten els seus fills a les dues llars d'infants municipals, La Ginesta i El Picarol, ha decidit universalitzar una pràctica que s'ha fet tota la vida creant el projecte anomenat De mans a mans. És un espai d'intercanvi obert a tota la població on la gent deixa objectes que ja ha fet servir i n'agafa d'altres que necessita, “però a més també donem informació i fem tallers i xerrades per a les famílies”, explica la tècnica, Marisa Gómez.

“Els pares ho han trobat molt bé”, assegura la directora d'El Picarol, Núria Ortiz. Laia Bossa, directora de La Ginesta, troba molt útil “que es pugui reduir el consum”.

Altres consistoris ja s'han interessat per aquesta idea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.