Societat

Descarrila un tren regional a l'Hospitalet de Llobregat a l'alçada de la Torrassa

El comboi transportava 100 viatgers, dels quals cap ha resultat ferit, i que han estat evacuats a un altre tren per continuar el viatge

Com a conseqüència d'aquesta incidència, s'estan produint retards i alguns trens poden restar aturats en algunes estacions

Un tren de passatgers ha descarrilat aquest dissabte a primera hora del matí prop de l'estació de Sants, al terme municipal de l'Hospitalet, a l'alçada de la Torrassa sense causar ferits. Es tracta d'un tren regional i com a conseqüència del descarrilament, se circula per una via entre Barcelona Sants i Bellvitge.

Pel que fa el servei en aquesta línia, la R2 Sud, ha quedat restringit entre Sant Vicenç de Calders i l'Estació de França per una banda i l'aeroport del Prat i Sant Celoni per l'altra. Pel que fa la circulació entre Vilanova i la Geltrú i l'Estació de França ha quedat suprimida, mentre que els trens entre Sant Vicenç de Calders i l'Estació de França pararan a totes les estacions.

Com a conseqüència d'aquesta incidència, s'estan produint retards i alguns trens poden quedar en algunes estacions o en alguns punts del trajecte més temps de l'habitual.

La direcció general de Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat. Els passatgers, dels quals cap ha resultat ferit, han estat traslladats a un altre tren.

El descarrilament, que ha afectat l'últim vagó, s'ha produït poc abans de tres quarts de deu del matí. Es tracta d'un tren que unia Lleida i Barcelona. El comboi transportava 100 viatgers, que han estat evacuats a un altre tren per continuar el viatge.

Renfe i Adif desplaçaran tècnics per dur a terme les operacions tècniques per al restabliment del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’Ascensió de Granollers engega motors

GRANOLLERS
ROSES

L’Àrea de Turisme promou l’estalvi d’aigua en hotels i càmpings

ROSES
societat

L’acampada de la UB es mantindrà el 12-M si el rectorat no respon

Barcelona
infraestructures

Adjudicades les obres d’una nova via ciclista al corredor de la C-66

celrà
ARBÚCIES

Salut deixarà el municipi sense base SEM i ambulància a partir del 2025

ARBÚCIES
Salut

El nou edifici principal de l’Hospital Joan XXIII es començarà a construir a finals d’any

Tarragona

Viladecavalls i Terrassa estaran units per un carril bici i de vianants el 2025

VILADECAVALLS

Caganer.com s’expandeix amb l’obertura d’una botiga al centre de Bilbao

torroella de Montgrí
societat

Sabadell reomplirà el llac del Parc Catalunya

Sabadell