Societat

Uns 510.000 cotxes surten avui de l'àrea metropolitana

Comença l'operació sortida del pont de la Puríssima i la Constitució

Els Mossos d'Esquadra despleguen un dispositiu especial amb 2.800 agents que faran més de 1.500 controls a les carreteres catalanes

Aquest divendres a la tarda comença l'operació sortida del pont de la Puríssima i la Constitució. Uns 510.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona, i les vies més conflictives seran les que donen accés a les pistes d'esquí i a Andorra.

Entre dos quarts de sis de la tarda i les nou de la nit, és quan hi haurà més problemes de circulació a les vies catalanes, segons el Servei Català de Trànsit. És, doncs, quan s'activa l'operació sortida pel pont de la Puríssima i la Constitució, que preveu que uns 510.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona. El matí de dissabte també es preveu conflictiu.

Les vies amb més problemes de trànsit seran les que donen accés a les pistes d'esquí i a Andorra. La C-16, sobretot en el tram de Berga fins al túnel del Cadí; la C-17, de Vic a Ripoll; i el corredor d'Andorra a Organyà, passant per la Seu d'Urgell i amb afectacions a l'N-145, l'N-260 i la C-14.

Els Mossos d'Esquadra desplegaran un dispositiu especial amb 2.800 agents, 20 tècnics de gestió i informació del Centre d'Informació Viària de Catalunya, un avió bimotor de vigilància i informació, un helicòpter, quatre equips mòbils d'informació viària i tres equips de senyalització.

Els Mossos d'Esquadra preveuen fer 1.588 controls, distribuïts en 539 controls d'alcoholèmia i drogues, 519 de casc i cinturó, 271 de transport i 259 de velocitat, a banda d'obrir carrils addicionals a les carreteres més conflictives.

Durant el pont de la Constitució de l'any passat, a les vies catalanes van perdre la vida 8 persones en 8 accidents de trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA