Societat

successos

Un nen d'onze anys mor en un incendi a l'Anoia

S'investiguen les causes del foc, que va provocar ferides a tres persones més

Un nen d'11 anys va morir ahir a la matinada en un incendi en una casa dels Hostalets de Pierola (Anoia), en què també van resultar ferides de consideració tres persones més per inhalació de fum, totes elles familiars del noi. Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per determinar les causes exactes de l'origen de les flames, que a hores d'ara no són gens clares. Alguns veïns van assegurar ahir que, just abans de començar el foc, va escoltar-se una petita deflagració a l'interior del domicili que hauria causat un curtcircuit i el posterior incendi, però poc després l'alcalde de la població, Jordi Calpe, va desmentir aquesta versió. Els serveis municipals van apuntalar ahir el migdia la casa, que es troba situada a la urbanització Can Fonsalba, al barri de Can Cardús, un indret força allunyat del centre urbà que hauria fet “enrederir” l'arribada dels equips de rescat, segons van comentar també ahir diversos veïns de la zona. Cinc dotacions dels bombers de la Generalitat van participar en les tasques d'extinció de l'incendi, que es van allargar durant gairebé una hora.

Els bombers van evacuar els tres ferits i tot seguit van treure de l'habitatge el menor, que ja estava en estat inconscient i va morir allà mateix. De la seva banda, els ferits es van traslladar a l'hospital de Bellvitge, on continuen ingressats tot i que no es tem per la seva vida. De fet, durant el dia d'avui ja podrien rebre l'alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.