Societat

14 detinguts i 720 quilos de cocaïna confiscats, apunt de ser distribuïts a Barcelona

Agents de la Policia Nacional han intervingut en registres domiciliaris a Vigo i Barcelona 720 quilos de cocaïna que era a punt de ser distribuïda a les comarques de Barcelona per mitjà de vehicles amb doble fons en el maleter i han arrestat 14 persones, en el marc de l'anomenada operació Duc, desenvolupada a Madrid, Barcelona, Sevilla i Vigo, segons ha informat en un comunicat la direcció general de la Policia i la Guàrdia Civil.

L'operatiu ha permès arrestar 14 persones, nou colombians, un veneçolà i quatre espanyols, a Madrid, Barcelona, Sevilla i Vigo. També s'ha aconseguit desmantellar a Sant Just Desvern (Baix Llobregat) un laboratori que tenia l'organització, en què han estat intervinguts diversos estris i productes utilitzats per adulterar l'estupefaent.

La major part de la droga, 21 fardells i set paquets de 615 quilograms, que ha sigut intervinguda estava amagada sota d'un llit en el registre d'un domicili a Vigo. La resta ha estat localitzada camuflada en els vehicles que havien fet servir per al trasllat. També han estat confiscats 190.000 euros en efectiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.