Societat

Tanquen en un centre de justícia juvenil els dos menors detinguts pel crim de la noia de Ripollet

El jutge de menors va ordenar ahir l'internament en dos centres de justícia juvenil dels dos adolescents detinguts pels Mossos d'Esquadra per l'homicidi d'una companya d'institut a Ripollet. Els dos nois, que es van entregar voluntàriament a comissaria acompanyats pels pares, van confessar als investigadors ser els autors del crim. En seu judicial, un d'ells va inculpar l'altre i va afirmar que ell "només mirava".

La nit de la castanyada, i després d'haver estat xatejant, els dos nois van anar a casa de l'adolescent de 14 anys i li van demanar per l'intèrfon que baixés. La víctima va baixar amb sabatilles i roba d'estar per casa. Els tres van fer un tomb fins que en un descampat de les proximitats van tenir una forta discussió, possiblement per motius sentimentals. Un dels menors li va clavar una ganivetada al coll i després la van apallissar fins a desfigurar-li la cara.

A més de la confessió, els Mossos comptarien amb altres proves, com les armes homicides i roba tacada de sang, que haurien d'ajudar a determinar qui és l'autor material del degollament.

Víctima i agressors eren amics i anaven junts a l'IES Can Mas de Ripollet. Companys dels adolescents no donaven ahir crèdit que els dos detinguts haguessin mort la menor. Tampoc al carrer on vivia la víctima, els veïns no assimilaven els fets. "Era una noia molt educada, sovint la veia passejant el seu gosset i saludava sempre", recordava una dona. Un altre home es feia ressò de la por que hi ha al barri de Can Mas: "Una neboda meva de la mateixa edat que la víctima no vol sortir de nit".

Els amics de la víctima faran una manifestació de rebuig aquest dilluns a les sis de la tarda a Ripollet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.