Societat

Confisquen una vaixella feta amb 20 quilos de cocaïna

La Policia Nacional ha interceptat a Barcelona una vaixella de 42 peces, entre plats i gots, fabricada amb un total de 20 quilos de cocaïna. El paquet havia estat enviat per una organització de narcotraficants des de Maracaibo (Veneçuela) a mitjans de febrer, al domicili d'un jove que col·laborava amb l'organització i que havia de distribuir la droga a Catalunya.

Segons fonts policials, el destinatari de la vaixella, J.V.LL., d'origen espanyol i de 35 anys, ha estat detingut immediatament després de rebre el paquet a casa seva.

La unitat antidrogues de la Policia Nacional havia iniciat una investigació del jove en sospitar que estava a punt de rebre un enviament de cocaïna. Després de rebre la droga, el jove havia de contactar amb altres membres de l'organització per entregar-los el paquet. 

La policia apunta que els enviaments de paqueteria des dels països productors de cocaïna és una de les vies més utilitzades en el tràfic d'estupefaents a mitja escala. Per això, els narcotraficants capten com a destinataris persones disposades a rebre l'enviament a canvi de diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.