Societat

Troben ofegat un menor que havia desaparegut en una gorga del riu Fluvià

El noi, de 13 anys, es banyava amb uns amics i l'han vist enfonsar-se

Els equips de rescat han trobat cap a tres quarts de nou del vespre un menor que havia desaparegut aquest dimecres a la tarda en una gorga del riu Fluvià i que s'ha ofegat. La víctima és un noi de 13 anys de nacionalitat gambiana. Els amics del jove han avisat de la seva desaparició poc abans de dos quarts de sis de la tarda, després que veiessin que s'enfonsava i feia esforços per sortir de l'aigua.

A la zona, hi ha uns salts d'aigua que desemboquen en aquesta gorga, d'uns 25 metres quadrats i amb cotes màximes de 4 metres de profunditat, on els equips de rescat tenien la seguretat que havia d'haver-hi el cos del jove.

En un primer moment, fins que no han arribat els submarinistes dels bombers, els equips d'emergència han treballat amb unes canyes per intentar localitzar el jove. Aquest vespre, els submarinistes dels Mossos d'Esquadra es preparaven per donar suport a la recerca.

Quan s'ha començat a fer fosc, els equips d'emergència han començat a treballar amb generadors i focus per poder tenir llum. A més, com a dificultat afegida, l'aigua de la zona és molt tèrbola.

La família s'ha desplaçat fins a la gorga per seguir de prop les tasques de rescat, on l'acompanya un equip de suport psicològic de la Creu Roja. També hi han treballat la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i una ambulància dels serveis sanitaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.