Societat

societat

El Cercle Empresarial recull 10.000 euros per al Banc dels Aliments

El Cercle Empresarial va celebrar ahir al vespre el seu sopar solidari, al Mas Batlle (antic Siloc), on va aconseguir recaptar 10.000 euros a benefici del Banc dels Aliments de les comarques gironines.

En la vessant empresarial, es van entregar tres guardons a empresaris gironins, als quals se’ls va reconèixer la seva professionalitat. Els  guardons van ser per a Xuixos Castelló, per l’Excel·lència a l’ofici artesà de la pastisseria portat el seu més alt nivell en forma del dolç més gironí, el xuixo. Novara Hotels, per a la seva Trajectòria després de sis generacions al capdavant de l’Hotel Peninsular, i el va recollir Xavier Nicolazzi. El reconeixement al Creixement, va ser per Frit Ravich, que va recollir el guardó la seva directora, Judith Viader.

Es van premiar també, com a novetat, dues empreses membres d’El Cercle empresarial, que van ser Joan Tarifa, arquitecte tècnic, per generar més Volum de Negoci, i el premi als Valors per Clínica Bofill.

Aquest tercer acte del col·lectiu d’empresaris i empresàries gironins va comptar amb la presència d’autoritats com el vicepresident de la Diputació de Girona, Pau Presas; Raquel Robert, directora dels Serveis Territorials d’economia i Hisenda, i l’alcalde de Quart, Ferran Rodero, que van obrir la ronda de parlaments. També representants de Consells Comarcals, de patronals, de la Cambra de Girona, institucions,  partits polítics, col·lectius i associacions empresarials. I l’alcalde de Girona, Lluc Salellas que va cloure l’acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.