Societat

gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Un dels pisos del ‘Maremàgnum’ i de la mà de la revista ‘Time Out’ es crearà un espai amb catorze restaurants i quatre bars

Hi haurà representants de l’alta gastronomia de la ciutat, com el xef Fran López

S’inaugurarà aquest estiu

La planta superior del Maremàgnum, al Port Vell, serà on aquest estiu s’obrirà el primer Time Out Market Barcelona, un mercat gastronòmic i cultural, el primer de l’Estat i similar a d’altres que ja estan oberts a tot Europa i que beu “de la filosofia de la primera publicació Time Out, l’any 1968 a Londres (que es va crear al voltant de la taula per ajudar la gent a sortir més i millor i descobrir les noves i emocionants tendències i cultures urbanes que hi havien sorgit a tota la ciutat)”. La data d’obertura encara no s’ha fet oficial pel fet, entre altres coses, que l’espai encara està en obres.

El nou punt gastronòmic del Port Vell ocuparà 5.250 metres quadrats i acollirà una selecció de catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars (dos interiors i dos exteriors), un espai per a esdeveniments i un estudi de pòdcast. Per accedir -hi hi haurà una escala mecànica des del carrer i un ascensor. Serà un espai de disseny on s’hi podrà anar a gaudir de la gastronomia i on les taules seran comunitàries. Serà un espai més del nou centre comercial Maremàgnum, que ara mateix s’està “reposicionant” amb noves botigues i espais públics des d’on es podrà observar les maniobres dels equips de la Copa Amèrica.

Ja se sap alguns dels xefs i dels restaurants que hi tindran espai. Entre els primers en confirmar-se la seva participació hi ha Fran López (que va obtenir una estrlla Michelin en el  Xerta, el restaurant de l’Hotel Ohla de Barcelona, i una altra estrella Michelin pel restaruant Villa Retiro), Lena Maria Grané i Ricky Smith del restaurant Baló, que han portat els sabors de Londres  a Barcelona o els restaurants Darvaza, expert en brases, Can Ros, al capdavant del qual hi ha el xef Jordi Ballester, que fa un dels millors arrossos de la Barceloneta, i Casa Amàlia, de cuina tradicional catalana. Al costat d’aquests con’sagrats hi haurà restauradors emergents perquè la idea és reunir sota un mateix sostre “els millors talents culinaris i experiències culturals de la ciutat, seleccionats per l’equip editorial de Time Out Barcelona”, informen. L’objectiu d’aquesta nova aventura és convertir-se en el nou epicentre gastronòmic i cultural de la ciutat.

Sílvia Nuri, directora general de Time Out Market Barcelona, assegura que està “molt orgullosa d’obrir el nou Time Out Market Barcelona”,que vol ser “un punt de trobada per a la gent de Barcelona: volem redescobrir el port i convertir-lo en un espai on puguem reconnectar entre nosaltres i gaudir de tot allò que estimem de la nostra ciutat i que en fa un lloc únic, admirat a tot el món”.

Els periodistes del Time Out (a Barcelona des del 2008) seleccionen coses per fer, veure i menjar a 333 ciutats de 59 països i ho comparteixen a través dels seus portals web, xarxes socials, vídeos, pòdcasts, newsletters i esdeveniments en directe. A partir d’ara, aquesta tasca també es podrà viure al Time Out Market Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
INFRAESTRUCTURES

Comença l’obra de l’estació de busos de Lleida que es posarà en marxa el 2026

LLEIDA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona
salut

L’hospital del Mar demostra la conveniència de tallar el fre lingual

Barcelona
SAlut

Bellvitge fa la primera reducció d’estómac robòtica del país

L’Hospitalet de Llobregat
SOCIETAT

Les entitats d’ajut reclamen polítiques socials efectives als nous Parlament i govern

barcelona