Societat

Els ‘aces solidaris’ de Banc Sabadell acumulen més de 400.000 euros des de la posada en marxa el 2008

En aquesta edició, s’han lliurat un total de 32.000 euros a les quatre entitats seleccionades

Aquesta iniciativa solidària està destinada a donar visibilitat a projectes que duen a terme entitats sense ànim de lucre

Enguany la recaptació es destina a Fundación Vinjoy, Salut Mental Catalunya, Asapme Asociación Aragonesa Pro Salud Mental i Proyecto Hombre Sevilla ’Proyecto Joven’

  • VÍDEO: Entrega dels Aces Solidaris 2024

El director de Banca Empresas y Red, Carlos Ventura, ha lliurat els 32.000 euros que s’han obtingut dels ’Aces Solidaris’ al Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó, que aquest any compleix la seva 71a edició i del qual la entitat és el principal patrocinador. Una iniciativa per la qual l’entitat dóna una quantitat per cada ace (o punt directe de servei) que els jugadors anotin durant el torneig. Des del 2008, més de 50 organitzacions s’han beneficiat d’aquests ’aces solidaris’ que han acumulat més de 400.000 euros des d’aleshores.

Enguany la recaptació es destina a Fundación Vinjoy, Salut Mental Catalunya, Asapme Asociación Aragonesa Pro Salud Mental i Proyecto Hombre Sevilla ’Proyecto Joven’. Cada entitat ha rebut un xec per valor de 8.000 euros.

En representació de les fundacions han acudit a l’acte de lliurament Isis González, coordinadora de acción trasversal de Fundación Vinjoy; Mercè Martín, patrona de Salut Mental Catalunya; Ana López, gerente de Asapme Aragón Salud Mental; i Antonio Fragero, presidente de Proyecto Hombre Sevilla ’Proyecto Joven’.

LA XIFRA

Més de 50
organitzacions
s’han beneficiat d’aquests ’aces solidaris’ que han acumulat més de 400.000 euros des d’aleshores.

Entitats beneficiàries dels Aces Solidaris 2024

Salut Mental Catalunya

Projecte Xarxajoves, de Salut Mental de Catalunya, acompanya joves d’entre 16 i 25 anys amb problemes de salut mental en el pas a la vida adulta. Duen a terme plans individuals, activitats grupals i suport a les famílies.

Asapme Asociación Aragonesa Pro Salud Mental

Entitat social pionera en la defensa dels drets de les persones amb malaltia mental i en latenció a les seves famílies. Referent a tasques d’assistència, rehabilitació, suport i integració social, ansietat, depressió, trastorn bipolar i esquizofrènia. Compte amb un Departament Infantojuvenil especialitzat en l’atenció a menors i adolescents que presenten algun tipus de problema de salut mental.

Fundación Vinjoy

Dirigida a joves amb edats compreses entre els 15 i els 30 anys, usuaris de la Xarxa de Salut Mental del Principat d’Astúries que necessitin adquirir, mantenir i/o fomentar determinades competències conductuals, emocionals i socials que els permetin adquirir més autonomia personal, social i laboral. El projecte aborda aspectes psicosocials, educatius, formatius, laborals i de participació a la comunitat dels joves, proporcionant-los habilitats, destreses i contextos que els facilitin l’autonomia personal i la independència a tots els nivells.

Proyecto Hombre Sevilla ’Proyecto Joven’

’Projecte Jove’ és un programa abordat per ’Projecte Home Sevilla’ que atén joves d’entre 14 i 21 anys, amb problemes d’ús de substàncies, ús inadequat de tecnologies, joc patològic i abús de videojocs. Aquestes conductes problemàtiques s’han agreujat els darrers anys amb la presència de problemes de salut mental a la població juvenil. La institució recolza també les famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona

La Universitat de Vic – UCC investeix l’artista i poeta Perejaume doctor honoris

VIC
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto