Societat

moda

La Barcelona Bridal Fashion Week comença al carrer

Un muntatge de la Fura dels Baus a l’Avinguda Maria Cristina vol difondre la importància dels dissenyadors i marques locals en la moda nupcial

Un muntatge de la Fura dels Baus a l’Avinguda Maria Cristina, Barcelona Goes Bridal, interpel·la el públic de Barcelona amb la moda nupcial, com per recordar-los que la ciutat és una de les més importants en aquesta indústria. El muntatge és e una reproducció a gran escala que representa el cicle de la indústria de la moda nupcial i hi destaca un gran penjador rotatiu de cent metres de llarg i sis d’altura on es poden veure una trentena de vestits de marques catalanes, com Pronovias, Jesús Peiró, YolanCris, Novia d’Art, Mariano Moreno o Olga Macià. És una manera de difondre la moda nupcial local, molt important, que desfilarà durant aquesta setmana de la moda que ha començat avui.

No només el muntatge de la Fura dels Baus anuncia a la ciutadania la setmana de la moda de núvies a la ciutat. A l’Hotel Majèstic del passeig de Gràcia, per exemple, el gran aparador que dona al carrer exposa tres vestits de núvia d’alta costura i dona la benvinguda al saló del sector més important d’Europa i un dels més imporants del món.

Aquestes performances del carrer son l’avantsala de la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), que ha començat avui i tindrà lloc fins dissabte dia 20 en un dels pavellons de Montjuïc de la Fira de Barcelona. S’hi presentaran més de 900 vestits de núvia, evening wear, festa i nuvi de 37 dissenyadors, entrer els quals, per cert, no hi serà la Rosa Clarà, una de les dissenyadores catalanes més internacionals que enguany ha decidit presentar les seves col·leccions en passarel·les d’altres països. Si que venen a Barcelona, en canvi, dissenyadors internacionals d’alta costura com l’italià Giambattista Valli, els libanesos Zuhair Murad i Elie Saab, el francès Stephane Rolland, o la marca neerlandesa Viktor&Rolf, dels estilistes Viktor Horsting i Rolf Snoeren.

La BBFW l’inaugura Jesus Peiro. Avui també hi haurà les desfilades de Sophie et Voilá / Serina Bridal, Isabel Sanchis, Yolancris, Joli Poli i The Atelier by Prof. Jimmy Choo.

Organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, BBFW acollirà de forma paral·lela del 19 al 21 d’abril les col·leccions de més de 400 marques al trade show, la zona de negocis. Cal destacar l’alta internacionalitat de l’esdeveniment, que amb el 80% de les firmes presents a l’exposició, de 35 països, i buyers procedents de més de 80 països i mercats, entre els quals destaquen els EUA, Japó, Corea del Sud, Europa, Llatinoamèrica, Sud-est Asiàtic i, com a novetat d’aquesta edició, també d’Austràlia, reafirmant BBFW com a centre de negoci i esdeveniment referent mundial de la seva especialitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Cedeixen dos solars per construir 48 pisos de lloguer social a Domeny

GIRONA
educació

Tortosa farà llars d’infants als barris del Temple i Ferreries

TORTOSA
sequera

Les pluges revifen els cabals i aporten els primers 7 hm³ als pantans

barcelona
territori

Olost es planteja marxar del Lluçanès quan no fa ni un any que es va crear

olost

S’anul·la la Fira de l’1 de Maig per pluja

olot
CAMPRODON

Obren la convocatòria per accedir a 11 habitatges de lloguer social

CAMPRODON
Urbanisme

Adjudicades les obres per renaturalitzar espais i millorar l’enllumenat a la Pineda

Vila-seca
unió europea

Brussel·les investiga Meta per no combatre la desinformació

barcelona

Ane Movilla és la nova presidenta de Turisme Rural Girona

girona