Societat

Mor un home en un incendi dins una caravana ubicada al pati d’un ferroveller de Montcada

Un home ha mort la matinada d’aquest dimarts en l’incendi que s’ha declarat al pati d’una empresa de desballestament al polígon de Can Cuiàs, a Montcada i Reixac, i que ha calcinat totalment la caravana on es trobava en aquell moment. El foc s’ha declarat a les 1.46 h, els Bombers han controlat el foc a les 2.46 h i l’han extingit a les 3.20 h. Fonts de l’empresa afectada consultades per l’ACN han detallat que la víctima era un sensellar que freqüentava l’espai sovint i que dormia al vehicle, si bé fonts municipals havien informat que es tractava del vigilant nocturn de l’empresa.

L’incendi no ha afectat l’estructura de la nau. Fins al lloc s’hi han desplaçat sis dotacions de Bombers, cinc de Mossos, dos de Policia Local i una del Sistema d’Emergències Mèdiques.

A l’arribada dels efectius, van trobar-se amb un incendi actiu i hi van desplaçar tres vehicles d’aigua, dos de comandament amb el cap i el sotscap de coordinació territorial, un vehicle del Grup Operatiu de Suport (GROS) i una autoescala. Des d’un primer moment, es va dur a terme la recerca de possible víctimes i durant l’extinció d’una caravana, que cremava al pati de la nau, va ser quan dos Bombers va trobar el cos sense vida d’una persona. En aquest servei, es van fer tasques d’extinció i es va treballar per evitar-ne la propagació a les naus adjacents. A causa del foc, va cremar un camió i una caravana, aquesta darrera, però, de forma parcial.

També, van fer revisions a l’interior de les naus més pròximes, amb l’ajuda de l’autoescala, per comprovar que el foc no s’havia estès a cap altra zona. En la inspecció del lloc, els Bombers han localitzat el cos de la víctima a dins de la caravana, que ha cremat totalment. També s’han vist afectades dues autocaravanes que es trobaven a la nau adjacent i un camió.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació a partir de la troballa del cos. Els Bombers, per la seva banda, treballen per determinar les causes del foc, així com si s’ha originat a la caravana on era l’home o en algun dels altres vehicles afectats per les flames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet
infraestructures

L’Estat promet una inversió de 260 milions a l’Eix Pirinenc

LLEIDA
PORTBOU

L’Ajuntament comença els tràmits per licitar el nou servei de l’aigua

PORTBOU
medi ambient

Prova a Mollerussa per detectar electrònicament males olors

MOLLERUSSA
GIRONA

Cedeixen dos solars per construir 48 pisos de lloguer social a Domeny

GIRONA
educació

Tortosa farà llars d’infants als barris del Temple i Ferreries

TORTOSA
sequera

Les pluges revifen els cabals i aporten els primers 7 hm³ als pantans

barcelona
territori

Olost es planteja marxar del Lluçanès quan no fa ni un any que es va crear

olost

S’anul·la la Fira de l’1 de Maig per pluja

olot