El Punt Casteller

Els ratllats volen catedral

Els Xiquets de Tarragona podrien acabar els deures de Sant Magí a Torredembarra

Després de la dura diada de Sant Fèlix i amb les colles grans traient el peu de l'accelerador, els Xiquets de Tarragona agafen el protagonisme del cap de setmana. Seran a la diada de Santa Rosalia, a Torredembarra, i tenen moltes ganes d'estrenar-hi el cinc de vuit. La catedral entrava al programa de Sant Magí, però la pluja els va impedir d'intentar-la quan ja lligaven la pinya. Els matalassers no renuncien a res, i si el cinc surt bé i els acompanya una bona pinya, podrien tirar també el tres de nou. Per arrodonir una gran actuació, porten en cartera el dos de vuit i el pilar de sis, que enguany encara no han tingut ocasió de provar. Programa de màxims, doncs, dos anys després de la seva darrera actuació a la Torre.

La diada comptarà enguany amb quatre colles, ja que a la Vella de Valls i als Nois de la Torre s'hi sumen els Nens del Vendrell, que intentaran fer-hi un bon paper amb el quatre de vuit i la torre de set, tot i que estan pendents d'alguna possible absència. Per als vallencs, la diada ha de servir per recuperar la confiança. Amb un dels pilaners de vacances, optaran pel dos, el tres i el quatre de vuit, tot i que podrien recuperar-hi el cinc. Finalment, uns Nois de la Torre amb els castells bàsics de set consolidats atacaran probablement el tres i el quatre amb el pilar.

Sense temps per descansar, els Minyons de Terrassa volen portar a Sabadell algun castell de nou i castells de la gamma alta de vuit. Hi actuaran amb els Capgrossos de Mataró, que reapareixen a plaça després d'un mes de vacances i s'agafaran la diada amb calma,

Torredembarra (Tarragonès)
Diumenge 5 a les 12.30 h, a la plaça de la Vila, actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell, els Nois de la Torre i els Xiquets de Tarragona.
Sabadell (Vallès Occ.)
Diumenge 5 a les 12 h, a la plaça de Sant Roc, actuació dels Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sabadell i els Minyons de Terrassa.
Rubí (Vallès Occidental)
Diumenge 5 a les 12 h, a la plaça de l'Ajuntament, actuació dels Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Rubí i els Xerrics d'Olot.
Vilanova del Camí (Anoia)
Diumenge 5 a les 12.30 h, al carrer Major, actuació dels Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Terrassa i els Castellers de Sants.
Agramunt (Urgell)
Diumenge 5 a les 18 h, a la plaça de Santa Maria, actuació dels Castellers de Lleida i els Margeners de Guissona.
Cambrils (Baix Camp)
Diumenge 5 a les 18.30 h, a la plaça Espanya, actuació dels Castellers de Cornellà, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Taula Eix Pere IV: deu anys de lluita urbanística i social

Barcelona
MEDI AMBIENT

L’escola Marià Cubí de Malgrat, referent d’innovació energètica

Malgrat de Mar
cadaqués

El nou contracte de deixalles es comença a aplicar, si bé serà lent

cadaqués
SOCIETAT

Mataró homenatja Joaquim Arenas, impulsor de la immersió lingüística

Mataró
ADMINISTRACIONS

Judith Ibáñez serà distingida amb la medalla d’or de Cornellà

Cornellà DE LLOBREGAT
ADMINISTRACIONS

La seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre, a ple rendiment

Tortosa
societat

La Copa Amèrica ja té el seu propi Pla de Mobilitat

Barcelona
JUDICIAL

Pla de mobilitat a la Barceloneta per la copa Amèrica de vela

Girona
INFRAESTRUCTURES

Afectacions a la mobilitat a l’entorn de la Plaça Espanya per les obres a l’L8

Barcelona