Societat

Quadis Andreu presenta el nou Peugeot E-3008

Quadis Andreu va fer la presentació del nou Peugeot E-3008 al seu centre de Fornells de la Selva el dimecres 21 de febrer. El centre gironí de la xarxa de concessionaris va mostrar el nou SUV fastback de la marca francesa a tots els seus clients, sent la primera aparició que tindrà aquest model fins que estigui disponible a partir del mes de juny. No obstant això, ja es poden fer comandes d’un cotxe d’última generació que destaca per la seva elegància.

El nou E-3008 està disponible en la versió híbrida i en la totalment elèctrica, amb una autonomia de més de 500 quilòmetres. A més, pròximament també hi haurà l’opció híbrida endollable, la totalment elèctrica amb doble motor i tracció a les quatre rodes, i la totalment elèctrica de gran autonomia. Aquesta última variació és l’anomenada E-3008 Long Range, que permetrà homologar 700 quilòmetres amb una sola càrrega. La nova generació del model ha fet una rentada de cara, mantenint algun detall clàssic, però apostant per una línia Coupé en la silueta. Compta amb un frontal d’alta tecnologia amb els fars ultrafins Peugeot Pixel Led, en la versió GT, i un disseny dinàmic amb un aleró flotant. I creix lleugerament en mida respecte al seu predecessor.

Una de les grans millores del Peugeot E-3008 és la connectivitat. En primer lloc, permet la càrrega en preses de corrent altern de fins a 22 kW (aquest carregador serà opcional, ja que de sèrie s’oferirà amb un d’11 kW) o en corrent continu de fins a 160 kW, necessitant 30 minuts per a passar del 20 al 80%. També, inclourà les tecnologies de càrrega V2L, que permet alimentar altres dispositius elèctrics utilitzant la bateria com a font d’energia, o V1G, que permet subministrar energia a un habitatge, regulant el temps de càrrega i el consum energètic segons les franges horàries per a reduir la despesa elèctrica.

En l’interior, destaca la seva modernització del i-cockpit 3D. El quadre d’instruments i el monitor central s’uneixen en una pantalla corba de 21 polzades. A més, s’han fet servir materials sostenibles en alguns elements.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins