Societat

Portes obertes als centres de culte

Amb motiu de la publicació del novè Calendari Interreligiós, es podrà visitar la Mesquita Mesjud Abubacar, el temple Gurudwara i la Parròquia de Sant Romà

Lloret de Mar publica un any més el seu Calendari Interreligiós, que impulsa el Pla de Ciutadania de Serveis Socials Especialitzats de l’àrea de Benestar i Família, amb les festivitats de les diferents comunitats i associacions religioses de la vila. Es tracta de la novena edició i la principal novetat és que s’han organitzat jornades de portes obertes per visitar tres centres de culte de Lloret.

Així, l’1 de febrer es podrà visitar el temple Gurudwara de l’Associació Shiri Guru Nanak Dev Ji Singh Sabha; el 2 de febrer serà el torn de la Parròquia de Sant Romà; i el dia 7 de febrer es podrà conèixer la Mesquita Mesjud Abubacar. Seran visites guiades, en dos torns: un a les 10 h i un altre, a les 11 h.

El regidor de Benestar i Família, Alejandro Pérez, ha assenyalat que “des del Pla de Ciutadania, valorem la feina activa que fan totes les associacions religioses del municipi per donar visibilitat a les diferents cultures que conviuen a Lloret de Mar, en la nostra condició de vila pluricultural”.

Com a activitat complementària, Nova Ràdio Lloret emetrà, el pròxim dimarts 30 de gener, el programa “Us passo el micro...”, amb un col·loqui entre representants de la Taula de Diàleg interreligiós de Lloret. Al llarg de l’emissió, es compartiran reflexions i s’aprofundirà en el coneixement de les principals festes i tradicions de cada religió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen els carrers de Figueres

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona