Societat

SOCIETAT

Tretze curses simultànies de la Run4Cancer el 4 de febrer

La cursa solidària Run4Cancer arriba aquest any a la desena edició en plena forma. Un total de tretze poblacions s’hael 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer. Anglès, Aiguaviva, Flaçà, Maçanet de la Selva, Navata, Olot, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Riudellots de la Selva, Salt, Torroella de Montgrí i Tossa de Mar donaran el tret de sortida entre les 9 i les 10 del matí i els participants podran optar en la majoria dels casos entre dos recorreguts de 5km i 10 km que es poden fer corrent o caminant.

La celebració simultània a les tretze poblacions és possible gràcies a la implicació de les delegacions locals d’Oncolliga, amb la col·laboració dels respectius ajuntaments i de diverses empreses patrocinadores i entitats.

Les inscripcions ja estan obertes online al web d’Oncolliga Girona i tots els que s’hagin inscrit abans del 29 de gener rebran com a obsequi uns guants tècnics per sortir a córrer o caminar. També hi haurà l’opció d’inscriure’s el mateix dia, abans de la cursa. Per inscriure’s cal fer un donatiu de 10 euros a l’ Oncolliga .

Com menjar millor

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, Oncolliga Girona ha organitzat també la conferència musical “Música que alimenta”, en la qual la doctora Magda Carlas, metgessa-nutricionista, conferenciant i divulgadora mèdica, i el concertista i professor de violí Stanislav Stepanek, combinen els consells nutricionals amb la música per tal de conscienciar-nos de la importància que té menjar de manera adequada. La conferència, oberta a tothom, es divideix en diferents maridatges entre nutrició i música, de manera que cada concepte o consell nutricional s’acompanya d’una peça de música de cambra amb violí i piano interpretada per Stepanek i Carlas, respectivament. “Música que alimenta” es podrà gaudir el dijous, 1 de febrer, a les 7 de la tarda, a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona