Societat

L’App de l’Ajuntament, eina de consulta d’informació destacada

Aquesta plataforma per a mòbils ha tingut un total de 8.600 descàrregues i els seus continguts s’han visitat en més de 790.000 ocasions

L’aplicació per a mòbils ’Palamós’ que inclou informació referent a la vila, es continua posicionant com a referent de consulta de les activitats i els serveis municipals, i com a porta destacada i còmode d’accés a aquesta comunicació, oferint als usuaris la possibilitat de tenir-la sempre a mà a través dels seus Smartphone.

Aquesta app municipal creada l’any 2018, ha tingut un total de 8.590 descàrregues i els seus diversos continguts s’han visitat en 792.336 ocasions.

De l’estadística d’ús que ha tingut aquesta aplicació es destaquen els mesos de febrer, juny i desembre, períodes en els quals s’han comptabilitzat més visualitzacions, coincidint amb la programació de les activitats de Carnaval, Festa Major i Nadal, amb 22.072, 53.047, i 15.554, respectivament.

A través de l’aplicatiu, els usuaris, tant d’Android com d’iOS, poden consultar amb comoditat i rapidesa tot el que fa referència a la vila, ja sigui l’actualitat del municipi mitjançant l’agenda, les notícies i els avisos municipals. També s’informa dels telèfons d’interès o del transport públic, entre altres.

Des de l’app, els usuaris també poden planificar sortides i excursions a través de les rutes i punts d’interès turístics de Palamós, consultar l’estat de les platges, visualitzar la webcam municipal o tenir la informació meteorològica del municipi.

A més, es destaca també la informació referent als aparcaments de la vila, als comerços, mercats, serveis i sobre l’hostaleria del municipi, amb la possibilitat de consultar un per un tota l’oferta de restauració i allotjament, com també informació referent a la salut amb el contacte de totes les farmàcies, que permet saber quina està de guàrdia; tenir a mà el contacte per trucar directament a l’Hospital de Palamós o al CAP, o bé quins punts DEA hi ha repartits pel municipi.

Dins dels continguts més consultats a l’app municipal es destaquen els apartats d’agenda, amb 10.264 visualitzacions, el d’actualitat (3.936), la bústia d’incidències (2.158) o bé l’espai dedicat a informar d’on menjar i dormir amb 1.217 visualitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella