Societat

societat

Creu Roja reparteix 7.512 joguines noves a infants en situació de vulnerabilitat

La iniciativa ha comptat amb la participació de 105 persones voluntàries i més de 87 empreses i entitats col·laboradores d’arreu de les comarques gironines

La 31a edició de la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut que va arrencar a principis de novembre ha repartit un uns 7.512 jocs i joguines noves, no bèl·liques i no sexistes entre 2.6€07 nens i nenes en situació de vulnerabilitat social del territori. Sota el lema “Els Seus Drets En Joc”, l’objectiu de la campanya ha estat cobrir les necessitats de totes les famílies amb menys recursos que atén l’entitat durant tot l’any, i poder garantir així el dret al joc dels seus infants.

L’organització, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses de les comarques gironines, ha dut a terme múltiples activitats de sensibilització i difusió de la campanya, per tal de conscienciar sobre el valor educatiu del joc i recollir el màxim nombre de joguines possible. Entre aquestes iniciatives, en destaquen algunes com ara la bicicletada conjunta amb Mou-te en bici, la xocolatada i els jocs en família a la Plaça Miquel Santaló de Girona, el Taller Juguem Junts a Olot, Llumineta a Camprodon, Jocs i treballs manuals en família a Arbúcies o la cursa solidària de Palafrugell.

En total, 87 entitats i empreses s’han sumat a la campanya d’aquest any, ajudant a assolir l’objectiu de la campanya a través de diverses fórmules de col·laboració com ara organitzant activitats de difusió, habilitant punts de recollida de joguines o fent aportacions econòmiques.

El joc, fonamental contra l’aïllament social

La Campanya de Joguines s’emmarca dins un projecte més ampli anomenat ‘La Joguina Educativa’, que es duu a terme durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i garantir el dret dels infants a jugar.

Per aquest motiu, des de Creu Roja Joventut recorden que es poden continuar fent donacions de joguines o aportacions econòmiques per al projecte durant tot l’any, a qualsevol de les oficines de Creu Roja a la demarcació o a través del web www.lajoguinaeducativa.org , on es pot trobar més informació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins