Societat

gastronomia

El cuiner Jamie Oliver treu un llibre de receptes en català

Qualsevol entès en cuina o aficionat als fogons coneix Jamie Oliver, el cuiner britànic més famós del món i més mediàtic (els seus programes tenen una audiència d’uns 67 milions de persones en 182 països, segons consta a la seva biografia). També és l’autor de no-ficció més venut de la història del Regne Unit, amb un total de 48 milions d’exemplars dels seus llibres de cuina venuts a tot el món. Columna Edicions, del Grup 62, acaba de publicar un llibre amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en cinc ingredients. Es titula 5 ingredients mediterranis i uneix la cuina fàcil amb el menjar del Mediterrani, que, diu, “ sempre li ha tingut el cor robat”. L’autor va estar el mes de novembre a Cadaqués, a Palamós i a Barcelona, recorrent restaurants i mercats, com fa habitualment, per al nou programa de Canal Cocina, Jamie Oliver en el Mediterráneo. El volum presenta més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i “totalment delicioses”, com sol dir ell quan cuina. 5 ingredients mediterranis s’inspira en els sabors, les combinacions i els ingredients bàsics i comuns de tot el Mediterrani, incloent-hi el menjar i els sabors de l’Estat espanyol, França, Tunísia i Grècia. Hi ha receptes d’amanides, sopes i sandvitxos, pasta, verdures, pastissos i panades, marisc, peix, pollastre i ànec, carn, i coses dolces, entre les quals algunes tan properes com ara guisat de mongeta tendra, bombes de patata, pasta ràpida amb tonyina, amanida de gala de figues i porc i prunes. L’any passat, Columna Edicions ja va publicar, amb un gran èxit, un altre llibre de Jamie Oliver: Un: Un sol recipient. Receptes fàcils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre