Societat

Frit Ravich i Glòria Reixach, premiats en prevenció de Riscos Laborals

Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals són una iniciàtica del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona

La catorzena edició del Premi de Prevenció de Riscos Laborals han reconegut a l’empresa d’alimentació Frit Ravich i a Glòria Reixach Coll, la primera dona que rep el reconeixement com a professional.

Frit Ravich és una companyia familiar, de segona generació, amb un model de negoci dual basat en l’elaboració i distribució dels seus productes i de les principals marques nacionals i internacionals. Amb seu a Maçanet de la Selva, la companyia recentment ha celebrat 60 anys de trajectòria, en els que s’ha consolidat com a referent nacional en l’elaboració de Patates Fregides, Snacks i Fruits Secs, així com líder en la distribució de marques externes, amb més de 4.000 referències.

El motiu del reconeixement del premi de Prevenció de Riscos Laborals són les seves bones pràctiques en aquest camp, com la integració de la seguretat a tots els nivells de l’organització, la formació continuada de tots els treballadors, el compliment de tota la normativa d’aplicació, tant laboral com industrial, i sobretot pel benestar de totes les persones que formen part de l’equip. Ha recollit el premi Josep Maria Viader, president i fundador de Frit Ravich.

Pel que fa al premi que es lliura amb la col·laboració de MUPITI a l’enginyer que hagi destacat per la seva labor en el camp de la prevenció de riscos laborals s’ha concedit a Glòria Reixach Coll, actual gerent de la delegació de Girona de Spactiva, empresa de servei de prevenció aliè. Reixach compta amb més de 24 anys d’experiència en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals i ha treballat amb empreses de diferents sectors com l’industrial, els serveis, la construcció o el comerç. També té experiència en la formació per assessorar a empreses en la correcta aplicació de la prevenció de riscos laborals.

Els Premis de Prevenció de Riscos Laborals són una iniciàtica del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i es concedeixen a una empresa i a un enginyer tècnic industrial que hagin impulsat alguna millora important en la difusió, sensibilització i implantació en la prevenció de riscos laborals a la demarcació de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona