Societat

Francisco Javier Jarillo Pérez, nou cap de la Policia Local de Blanes

Substituirà l’inspector Joan Garcia Martín, qui s’ha jubilat aquest mes de novembre després de 22 anys en aquest càrrec

Francisco Javier Jarillo Pérez ha estat nomenat nou cap de la Policia Local de Blanes. Jarillo ha estat l’únic candidat que s’ha presentat a la convocatòria per substituir l’anterior màxim responsable del cos de seguretat municipal, l’inspector Joan Garcia Martín, qui s’ha jubilat aquest mes de novembre després de 22 anys en aquest càrrec, i 38 anys formant part de la Policia Local.

El nomenament s’ha fet en un acte encapçalat per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández Martínez. També s’ha comptat amb l’assistència del cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral amb seu a Blanes, David Castro; el cap de Protecció Civil de Blanes, Josep Lluís Pouy; així com els sergents de la Policia Local de Blanes Rafael Ruiz, Miquel Àngel Recio, Jesús Ugart, i Àlex Meléndez.

Jarillo va néixer a Barcelona l’any 1973, i forma part de la Policia Local de Blanes des de fa 25 anys. Amb anterioritat, va ser agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i va incorporar-se com agent de la Policia Local de Blanes al 1998, uns anys després que s’havia traslladat a viure en aquesta població. L’any 2005 va assolir la plaça de caporal, i al 2017 la de sergent. Posteriorment, al 2021 va ser nomenat sots-inspector de la Policia Local de Blanes, després de graduar-se en Criminologia, i finalment aquest 2023 ha guanyat la plaça com a cap del cos policial.

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, ha felicitat al nou cap de la Policia Local de Blanes i li ha desitjat sort i encerts en la seva nova responsabilitat. També ha aprofitat l’ocasió per posar en valor la tasca que fa el cos de seguretat, sobretot per la seva proximitat amb la ciutadania, i el seu alt grau de professionalitat que tants cops demostra cada dia a través de les seves actuacions.

Per la seva banda, Francisco Javier Jarillo ha remarcat que aquest nomenament significa per a ell un nou repte professional que afronta amb la confiança de comptar amb un molt bon equip d’homes i dones que formen part del cos. Alhora, tant l’alcalde com el nou cap han coincidit en destacar l’incentiu que suposarà poder posar en marxa la nova prefectura de la Policia Local i Protecció Civil que s’ha de construir properament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Més de 700 multes per dificultar l’accés a la via pública en menys de 15 dies

GIRONA
Educació

Famílies de Barcelona reclamen modificar els criteris de preinscripció a I3

Barcelona
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols