Societat

Èxit de la primera Oncogravel de Palamós

Èxit de participació en la primera edició de l’ONCOGRAVEL, el nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós i l’empresa Gran Fondo Community. Un total de 49 equips d’entre 4 i 6 ciclistes (270 participants en total) van participar dissabte a l’acte de Palamós amb l’objectiu de pedalar per la millor de les causes: recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. Els diners recollits, 34.158,46 euros, es destinaran a finançar els serveis assistencials que l’Oncolliga ofereix a les persones afectades per la malaltia i els seus familiars, amb l’objectiu de millorar el seu benestar físic i emocional.

La cursa va transcórrer per pistes de les comarques del Baix Empordà, el Gironès i la Selva ideals per a la pràctica d’aquest esport. Els participants van poder triar entre dos itineraris: un de 235 quilòmetres i un altre de més curt, d’aproximadament 124 km. La cursa més llarga constava de sis trams i la curta de quatre i al final de cada tram hi havia punts de control i avituallament atesos per grups de voluntaris.

Els equips d’ONCOGRAVEL estaven formats per entre quatre i sis ciclistes que poden fer relleus entre ells, si bé sempre n’hi ha d’haver com a mínim quatre en ruta. L’objectiu dels organitzadors era que fos un repte apte per a tothom, per aquesta raó els recorreguts no presentaven grans exigències tècniques i han estat dissenyats perquè fossin aptes per a tot ciclista que tingui una bona condició física.

L’equip Lloret Oncobike Jurassic World van ser el primer a acabar la cursa curta, amb un temps per sota de les 6 hores. Per la seva banda, els Quetzal Sportwear van ser els primers classificats de la cursa llarga, amb un temps per sota de les 10 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sequera

Les pluges revifen els cabals i aporten els primers 7 hm³ als pantans

barcelona
territori

Olost es planteja marxar del Lluçanès quan no fa un any de la creació de la comarca

olost

S’anul·la la Fira de l’1 de Maig per pluja

olot
CAMPRODON

Obren la convocatòria per accedir a 11 habitatges de lloguer social

CAMPRODON
Urbanisme

Adjudicades les obres per renaturalitzar espais i millorar l’enllumenat a la Pineda

Vila-seca
unió europea

Brussel·les investiga Meta per no combatre la desinformació

barcelona

Ane Movilla és la nova presidenta de Turisme Rural Girona

girona

Més de cinc milions per soterrar o desplaçar línies d’alta tensió a Reus, Begues i Rubí

Barcelona
educació

El govern ratifica l’acord per revertir les retallades del personal docent

barcelona