Societat

Gelati Dino inaugura gelateries a Madrid i Doha

La companyia empordanesa ha posat en marxa cinc establiments aquest 2023, en té més d’una trentena repartits a diferents llocs del món i es proposa que en siguin entre 60 i 70 els propers anys

L’empresa empordanesa de gelats artesans italians, Gelati Dino, posarà en marxa aquest mes de setembre dos nous establiments a Madrid i Doha. A Madrid, la companyia amb seu a Empuriabrava inaugurarà aquest dissabte un local de 120 metres quadrats al carrer Princesa. Pel que fa al país asiàtic, comptarà amb un punt de venda de durada curta al centre comercial Mall of Qatar. Amb aquestes dues franquícies, es generen set llocs de treball i es manté la voluntat d’obrir més botigues abans que s’acabi l’any. L’objectiu de Dino és arribar al 2030 doblant l’actual nombre de punts de venda arreu del món.

El nou local de Madrid disposarà de zona de producció en el mateix establiment, una de degustació i oferirà, a part de gelats, una àmplia gamma de productes: creps, gofres i cafeteria, entre d’altres. En aquest sentit, el director de la companyia, Stefano Rosso, ha manifestat que “les noves obertures de Gelati Dino incorporen la producció a la mateixa botiga, el que ens permet ser més flexibles amb la gamma de gustos per adaptar-nos millor a les necessitats dels clients. Així podem oferir cada dia gelats amb ingredients frescos. La zona de degustació millora l’experiència de compra perquè es poden tastar els nostres productes en un ambient relaxat”.

A Doha, l’empresa disposarà d’un pop-up a la zona central del Mall of Qatar a partir d’una concessió per un any. Es tracta de la tercera obertura en els últims deu mesos en aquest país, després de la inauguració el passat desembre de la gelateria situada a l’Old Doha Port i de la posada en marxa d’un quiosc de 12 metres quadrats al Doha Festival Mall. Segons Rosso, “l’acollida de la marca i dels nostres productes està sent molt positiva en aquesta zona”. A més, el director de la companyia ha afirmat la voluntat de “continuar creixent” en els països que formen part del Consell de Cooperació del Golf Pèrsic: “És una zona que aprecia el producte europeu. Nosaltres estem treballant per construir una base operativa important a Qatar que ens serveixi per a poder subministrar a la resta de països del golf”.

Són cinc les obertures que Dino ha portat a terme aquest any, amb noves gelateries a Perpinyà, Calafell, Madrid i dues a Doha. La companyia catalana treballa per continuar creixent en els propers mesos i té la intenció de seguir augmentant el ritme. “Mantindrem el creixement als països del Consell de Cooperació del Golf Pèrsic i França també ens interessa, però el nostre principal mercat és Espanya”, ha assenyalat Rosso.

Gelati Dino es va fundar el 1978 i durant quaranta-cinc anys ha ofert gelats artesans elaborats a partir de la tradició italiana, amb ingredients naturals i escollits en els millors territoris a partir d’una atenta i minuciosa selecció. La companyia produeix 450.000 litres de gelats cada any i supera els dos centenars de treballadors, repartits entre la seu central d’Empuriabrava i més d’una trentena d’establiments a diversos països. Les botigues serveixen, de mitjana, un gelat cada sis segons i s’ubiquen sobretot arreu de la Costa Brava i a ciutats com Girona, Barcelona i Madrid. També se’n troben a Torremolinos, Saragossa, Marràqueix, Perpinyà, Doha i des del passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro