Societat

Restablerta la circulació de trens per una via entre l’Aldea i Ulldecona

Alcanar i altres zones del Montsià i el Delta de l’Ebre continuen la neteja per intentar tornar a la normalitat

El corredor ferroviari mediterrani ha recuperat parcialment el servei aquest dilluns entre Aldea-Amposta i Ulldecona després de veure’s afectat aquest diumenge pel temporal de pluja i vent al sud de Catalunya i al País Valencià. Segons informa Adif, s’ha pogut restablir la circulació de trens en aquest tram però només per una de les dues vies, fet que provoca que hi hagi retards.

D’altra banda, la carretera C-12 segueix tallada en un tram d’uns vuit quilòmetres entre Amposta i Tortosa, en els dos sentits, pels efectes dels aiguats d’aquest diumenge, segons informa l’ACN. També està tallada la carretera TV-3443 en un tram de cinc quilòmetres entre les dues capitals comarcals. A la C-12 s’hi treballa amb maquinària pesada i els Bombers de la Generalitat donen un cop de mà. No obstant, el cap del cos, David Borrell, ha dit a Catalunya Informació que les seves dotacions s’han reduït de les 47 d’aquest diumenge a les sis d’aquest dilluns. Borrell ha dit que no hi ha cap risc per a la seguretat a la zona i que s’anirà tornant a la normalitat.

Mentrestant, aquest dilluns Alcanar i altres zones del Montsià i el Delta de l’Ebre afectades per la gota freda, continuen les tasques de neteja per intentar tornar a la normalitat.

En total els Bombers van haver de fer 12 salvaments, 10 dels quals en vehicles i dos en edificis. També han quedat afectats 19 habitatges i 16 infraestructures. Dels habitatges, tres no podran ser habitats en breu, ja que tot i que no han quedat afectats estructuralment, sí que tenen força danys a les instal·lacions. Per aquest dilluns, els Bombers ajudaran a recuperar la normalitat i ja no hi ha cap perill per a la seguretat, ha dit Borrell. Ara mateix les principals afectacions són en pistes forestals i carreteres locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva