Societat

Societat

Mor Juan Andreu Pujol, fundador de Bufet Andreu

Va ser president de l’Associació Amics de l’Arxiduc i va rebre la Medalla d’Or del Col·legi d’Advocats de les Balears

L’advocat Juan Andreu Pujol va morir el diumenge passat, dia 27 d’agost, a Palma, segons ha confirmat l’Associació Amics de l’Arxiduc.

L’any 1958, Juan Andreu Pujol va crear el seu propi bufet d’advocats a la ciutat de Palma. Des d’aquest moment no solament va oferir els seus serveis d’assessorament, sinó que també va ser referència per a la formació de nous advocats. Anys després, el Col·legi d’Advocats de les Balears li va fer entrega de la Medalla d’Or en reconeixement dels 50 anys de trajectòria dins l’ofici. Però allò que el va marcar més al llarg de la seva vida va ser la passió per la figura de l’arxiduc Lluís Salvador. Es va unir a l’Associació Amics de l’Arxiduc i entre els anys 2009 i 2019 en va ser el president. L’objectiu era promoure a través de diverses activitats culturals la sensibilització pública sobre l’oportuna i adequada conservació del llegat patrimonial de l’arxiduc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia