Societat

Detenen 8 persones que s'havien encadenat a Esplugues contra el pla Caufec

Vuit persones s'han encadenat aquest dimarts al matí a uns bidons de ciment i a màquines de construcció a l'entrada de les obres del projecte urbanístic d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) conegut com a pla Caufec, per impedir l'accés als obrers, i en protesta contra aquest pla urbanístic. Els Mossos d'Esquadra els han deslligat i els han detingut pels delictes de desordre públic i desobediència a l'autoritat

Els joves que han protagonitzat aquesta nova acció, després d'una de altra similar d'aquest dilluns, també formen part de la Plataforma Popular contra el Pla Caufec, que considera aquesta obra com un atemptat ecològic per l'impacte que té a Collserola.

Aquesta nova acció s'ha iniciat a les 06.30 hores, segons ha informat un portaveu d'aquest col·lectiu. Els Mossos d'Esquadra, però, han deslligat els joves cap a les 10h del matí. Els activistes pretenien mantenir-se lligats fins al dissabte dia 24, data en la qual està convocada una manifestació davant l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

Aquest dilluns quatre joves d'aquest col·lectiu van estar sis hores encadenats, prop de l'Hospital Sant Joan de Déu, fins que van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra i els van traslladar a la comissaria, tot i que després els van deixar en llibertat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró