Societat

societat

La Fundació SERGI inicia una campanya per finançar oportunitats educatives a joves en risc d’exclusió

L’acte d’inici de la campanya comptarà amb el testimoni de joves i de professionals de SERGI i un concert de l’artista lloretenc “El Güeno”

La Fundació SERGI inicia per tercer any convectiu la campanya de microbeques per donar oportunitats educatives a joves en risc d’exclusió social. Enguany, l’objectiu del projecte és donar oportunitats educatives a més de trenta joves de les comarques gironines i a les seves famílies que la fundació ja orienta des dels diferents programes d’acompanyament socioeducatiu. D’aquesta manera, el 29 de juny es donarà el tret de sortida a la campanya a l’Ateneu Popular de Salt a través de l’acte “Amb tu, segueixo!” per poder recaptar fons per finançar matrícules, materials i desplaçaments escolars .

Durant la jornada es reflexionarà sobre les necessitats i oportunitats a què s’afronten els joves i van fer un recull de les beques donades el curs passat. De fet, el 2022 la Fundació va poder recaptar 2.607€ amb la campanya de crowdfunding que, sumats als 6.000 euros que va aportar la Fundació La Caixa, van poder ajudar a més de quaranta joves.

Per altra banda, a part d’oferir el testimoni en una taula rodona amb joves i professionals així com un servei de bar solidari, l’acte també comptarà amb el concert de “El Güeno”, un artista lloretenc que tocarà temes propis amb tons de rumba, reggae i ska.

L’àrea d’educació de la Fundació SERGI porten a terme diferents projectes d’acompanyament socioeducatiu a persones joves en risc d’exclusió social en el territori gironí. Actualment a Girona, Salt, Celrà i Lloret de Mar. La constant situació que any rere any es detecta entre aquests adolescents, requereix la necessitat d’aconseguir fons econòmic per a poder donar-hi resposta.

Per aquest motiu, des del curs 2021-22 es realitza la aquesta campanya. Enguany, durant tot el juliol es podran realitzar aportacions econòmiques a traves del web de la fundació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva