Societat

El pàrquing OnTurtle a La Jonquera renova el certificat de seguretat amb TAPA

L’àrea de servei de la companyia a La Jonquera té adjudicat el nivell 2 en seguretat de la Transported Asset Protection Association (TAPA), organització que vetlla per un transport segur a escala mundial

OnTurtle renova la certificació de nivell 2 de la Transported Asset Protection Association (TAPA) del seu aparcament per a camions de La Jonquera. Amb aquest aval, la companyia referència per a una mobilitat eficient de mercaderies a Europa reafirma el seu compromís amb la seguretat en el transport professional.

La relació d’OnTurtle amb la Transported Asset Protection Association (TAPA) va arrencar en 2019, després de convertir-se en el primer partner espanyol de l’entitat. Després d’un any, la companyia de serveis al transport professional va superar la primera auditoria de compliment dels Pàrquing Security Requirements (PSR) de nivell 3, la qual cosa els va donar accés a la certificació TAPA EMEA. Posteriorment, l’aparcament per a camions de La Jonquera va aconseguir el seu certificat de categoria 2, la qual cosa garanteix una seguretat de nivell mitjà. Una garantia que TAPA ha renovat enguany.

Els estàndards de seguretat definits per TAPA, els PSR, fixen tant mínims acceptables per a considerar un aparcament com segur, com els mètodes que s’utilitzaran per a mantenir aquests estàndards vigents, així com els processos i especificacions que han de complir els Operadors d’Estacionaments per a aconseguir el certificat. “Per a nosaltres és molt important oferir un espai segur perquè els transportistes puguin fer els seus descansos, sense que perilli la mercaderia”, apunta Marta Fàbregas, Chief Commercial and Màrqueting Manager d’OnTurtle. “Al mateix temps, anem actualitzant i millorant els nostres serveis en l’estació perquè el conductor trobi la màxima confortabilitat en les nostres instal·lacions”, afegeix.

El pàrquing per a camions de OnTurtle a La Jonquera, a pocs quilòmetres de la frontera amb França, compta amb un sistema de vídeo-vigilància les 24 hores per a garantir la tranquil·litat dels clients en el seu temps de descans. La zona d’aparcament està completament barrada i il·luminada i l’accés restringit als usuaris mitjançant un codi personalitzat. D’aquesta manera, els vehicles i mercaderies queden sempre protegits.

Remodelada en 2021, l’àrea de servei de OnTurtle s’ha convertit en un autèntic hub del transport terrestre internacional de 25.000 m² i icona de referència de l’empresa. Amb assortidors de proveïment de carburant simultani de Gasoil A i AdBlue i una àmplia carta de serveis com a lavabos, dutxes, bugaderia, hotel, botiga, supermercat o restaurant ofereixen tot el que el transportista pugui necessitar durant la seva estada. L’estació, a més, també disposa d’una planta de microfiltratge única a Europa per a garantir un carburant de la màxima qualitat, avalat amb el segell d’SGS.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona