Societat

El 38è Lleuresport de Girona aposta pels espectacles

Al final de cada una de les quatre jornades tindrà lloc una actuació musical, de circ o de màgia

Tindrà lloc a les instal·lacions a Sant Narcís del GEiEG, organitzador junt amb l’Ajuntament

La 38a edició del Lleuresport, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i el GEiEG, tindrà lloc entre el 27 i el 30 de desembre a les instal·lacions del club gironí a Sant Narcís amb un format renovat. Com a principal novetat, el Lleuresport inclourà aquest Nadal actuacions musicals, de circ i de màgia a càrrec de Dàmaris Gelabert, Els Atrapasomnis, el mag Raül i la companyia Total Circ.

Els dies d’obertura del Lleuresport s’han reduït, però s’han prioritzat actuacions musicals i activitats de més valor. El Lleuresport estarà obert quatre dies únicament en horari de tarda (de 15.30 a 19 h). Al final de cada jornada tindrà lloc un espectacle diferent.

Les instal·lacions de Sant Narcís tindran tres espais. A la planta principal hi ha haurà l’escenari i una zona d’experimentació amb llums i de jocs per a nens de fins a set anys. El primer pis, que és accessible per persones amb mobilitat reduïda, es destinarà als inflables, jocs de taula, tallers de maquillatge i treballs manuals de temàtica nadalenca per a infants de fins a nou anys. A la planta inferior hi tindran lloc les activitats esportives i d’aventura amb tennis de taula, rocòdrom, minigolf, tirolina i futbolí humà.

Les entrades es podran comprar al web de Lleuresport a partir del 22 de novembre o a la taquilla. Tindran un preu de 5 euros per als socis del GEiEG i de 7 euros per als que no en siguin socis. També hi haurà descomptes per a les famílies nombroses o monoparentals, grups i subscriptors d’El Punt Avui. Els menors de tres anys tindran l’entrada gratuïta.

Les actuacions començaran el 27 de desembre amb Els Atrapasomnis, que presentaran el muntatge Anem amunt. El segon dia, el mag Raül portarà a terme l’espectacle Això és màgia. El mateix dia, de 15.30 a 18.30 h, l’Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona organitzarà un taller familiar per fer conèixer la seva professió. L’endemà, la cantautora i pedagoga Dàmaris Gelabert portarà a Sant Narcís l’actuació Mou el cos amb cançons per ballar al ritme de la salsa, el country, la polca o el jazz. L’últim dia, la companyia gironina Total Circ tancarà la programació infantil amb l’espectacle Hotel Bucarest, inspirat en la pel·lícula El Gran Hotel Bucarest, que barreja combinació de tècniques de circ amb pinzellades d’humor.

LA XIFRA

Girona és ciutat educadora, i amb activitats com aquesta consolidem aquesta marca
Quim Ayats
VICEALCALDE I REGIDOR DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE GIRONA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses