Societat

Una esllavissada a l'interior d'un túnel atura part del servei de Rodalies a Barcelona

Rodalies

Adif estudia presentar una denúncia a l'empresa Colt Telecom, responsable de les obres que s'estan fent entre els carrers Aragó i Roger de Flor i que han provocat que caiguessin runes a les vies del tren. Com a conseqüència d'aquest incident, la circulació entre Sants i Passeig de Gràcia ha quedat interrompuda més de dues hores, en concret, entre un quart d'onze del matí fins poc abans de tres quarts d'una del migdia.

Segons informa Adif, una perforació "a major profunditat d'allò autoritzat", durant l'execució d'unes obres de cablejat de fibra òptica per part d'aquesta empresa, ha provocat danys en la part superior del túnel i que hagin caigut runes a la via.

S'han desplaçat al lloc equips de manteniment d'infraestructura d'Adif i s'han avisat als bombers de Barcelona, que han retirat les pedres de la via. Durant el tall de circulació, Renfe ha modificat alguns serveis per facilitar la mobilitat dels viatgers.

Els usuaris de Rodalies durant la primera hora no han rebut cap informació de la companyia sobre l'aturada del servei. Renfe ha hagut de desviar la línia de Vilanova per plaça Catalunya. El servei de les línies C2, C10 i C7 ha estat afectat des de les 10:15 hores del matí fins a les 13 hores, període durant el qual s'han acumulat retards d'uns 15 minuts de mitjana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.