Societat

Retencions de fins a 23 quilòmetres per un accident a Sant Feliu de Llobregat

Trànsit

Un accident que hi ha hagut aquest dilluns al voltant de les set del matí a la B-23 a Sant Feliu de Llobregat està provocant importants retencions tant a la B-23 com a la AP-7 on a les deu del matí hi havia 23 quilòmetres de cua en direcció sud fins a Santa Perpètua de Mogoda, segons informa el Servei Català de Trànsit.

L'accident ha passat a les 7 del matí quan un camió ha bolcat i ha perdut la càrrega al quilòmetre 7 de l'autovia B-23, al seu enllaç amb la A-2, a Sant Feliu de Llobregat. L'accident ha obligat a tallar dos carrils en sentit Barcelona. El conductor ha resultat ferit lleu i ha sigut traslladat a l'Hospital de Bellvitge

La retenció afecta els vehicles que van cap a Barcelona per la AP-2, on s'han registrat tres quilòmetres de cua a Molins de Rei.

A part hi ha hagut 11,5 quilòmetres de cua a la B-30 a Sant Cugat en direcció a l'autopista AP-7 i la AP-2 i 8 quilòmetres de cua a la B-20 a Santa Coloma de Gramenet en direcció al Nus del Llobregat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.