Societat

Declaren Ràdio Liberty Bé Cultural d’Interès Local

La mesura busca evitar que es pugui enderrocar

El Consell Comarcal del Baix Empordà té previst aprovar al ple d’avui la declaració de Ràdio Liberty com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), segons ha informat ACN. La mesura, promoguda per diverses entitats i l’Ajuntament de Pals, compta amb el suport de tots els grups municipals i busca evitar que l’Estat pugui enderrocar-la. Des del Cercle Català d’Història, que des de fa temps batallen per la defensa de l’antiga emissora, celebren la decisió i, juntament amb la Gent de Ter i Salvem la Platja de Pals, reiteren la necessitat d’engegar una ruta de la Guerra Freda a la Costa Brava per posar en valor les antigues bases militars.

El president de l’ens comarcal, Joan Manel Loureiro, ha explicat que els municipis de menys de 5.000 habitants no tenen competències per tramitar propostes d’aquest tipus i que, per això, ho van elevat al Consell. “Ens vam reunir en comissió i tots els grups van dir que endavant així que preveiem aprovar-ho avui en primera instància”, remarca Loureiro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia