Societat

Solidaritat

A cop de pedal contra el càncer

Un veí de Pals farà la volta a l’Estat amb BTT per recaptar fons

És un homenatge a familiars que no van superar la malaltia

El càncer és un procés que s’inicia quan alguna cosa va malament en una cèl·lula, ja sigui perquè és anòmala o es nega a morir. És en aquest moment, quan les cèl·lules anòmales o les velles continuen creixent, reproduint-se descontroladament. No hi ha un càncer, de fet; podem dir que hi ha molts càncers, de tota classe. Ajudar a lluitar contra aquesta malaltia, recollint fonts i, molt especialment, fent costat a les famílies i als malalts és una de les tasques de la Fundació Oncolliga. Hi ha moltes maneres de conscienciar. Algunes neixen dels actes més senzills, d’altres d’activitats de gran format. Un veí de Pals ha decidit posar el seu petit gran gra de sorra a través de Pedalant per Oncolliga; l’objectiu: fer la volta a l’Estat en BTT i recaptar fons contra el càncer. Però, a la vegada, també vol ser un homenatge a familiars seus que tot i lluitar contra la malaltia no la van superar.

Toni Guerrero iniciarà el seu repte solidari el pròxim 20 d’agost i té previst fer el recorregut amb autosuficiència en un termini de 35 a 40 dies. “Ja fa temps que col·laboro amb l’Oncolliga participant a l’Oncotrail, però tenia ganes de fer un repte més personal que per a mi és un petit homenatge a familiars que no van superar aquesta malaltia: els tiets Joan i Bernardo, les àvies Dolores i Josefa i el meu cosí José Antonio”, explica Guerrero. Per recaptar fons es durà a terme un sorteig diari amb els col·laboradors que s’han volgut afegir al repte. Per poder participar en aquests sortejos caldrà fer una donatiu mínim de 30 euros a la Fundació Oncolliga Girona a través d’una pàgina creada expressament per aquest repte. El sorteig es farà amb una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, i el mateix Guerrero anunciarà cada vespre el guanyador del dia a través del seu perfil a Instagram ( @toni.g.f ). La llista de guanyadors també quedarà publicada en el lloc web . Els premis que se sortejaran són molt diversos i van des d’àpats en restaurants fins a massatges, bijuteria, estudis biomecànics, inscripcions a curses, material per a bicis i sessions de podologia, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses