Societat

El Consell Comarcal del Baix Empordà tornarà a ser present a la Santa Market

És el tercer any consecutiu que el Consell Comarcal aposta per aquesta col·laboració amb l’objectiu de fomentar els valors i les singularitats de la marca Empordà

La sisena edició de La Santa Market, l’espai transversal de Santa Cristina d’Aro consolidat ja com l’epicentre de l’oci vespertí i nocturn a la Costa Brava, s’ha inaugurat aquest divendres, 15 de juliol, amb la presència del seu Director General, Julio Rico; el vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé i el primer tinent d’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Xifra.

Es tracta del tercer any consecutiu que el Consell Comarcal aposta per aquesta col·laboració amb l’objectiu de fomentar els valors i les singularitats de la marca Empordà, tot apostant per posar en relleu emprenedors i empreses privades del territori.

L’edició d’enguany ha obert les portes de manera oficial a les 18 h d’aquest divendres i, permetrà gaudir d’activitats com la Festa Boho Chic, la Fira de Abril, el Carnaval d’Estiu o la Zona Kids, entre d’altres. A més a més, la Santa Market 2022 compta amb la presència de més de 60 creadors i artesans de la zona que ofereixen propostes originals i de qualitat, així com 32 propostes gastronòmiques diferents i excel·lents. Tampoc cal deixar de banda les 250 actuacions musicals que acollirà aquest any, totes elles gratuïtes, d’estils diversos i per a tots els públics.

El Consell Comarcal del Baix Empordà serà present a l’esdeveniment, que finalitza el 31 d’agost, amb un tòtem a l’entrada del recinte i fulletons que es poden aconseguir a l’entrada que ofereixen informació turística del territori i sobre la marca Empordà. Pel vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme del Baix Empordà, Xavier Dilmé, “amb la marca Empordà defensem l’excel·lència i el caràcter únic del comerç i els emprenedors de la comarca, que fan de la creativitat la seva font de progrés, la Santa Market i tots els emprenedors que acull en són un clar exemple”. Dilmé també destaca que “la col·laboració público-privada és imprescindible per continuar dinamitzant plegats la comarca, per aquest motiu continuarem apostant per projectes com aquest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Ecologistes del Penedès demanen aturar el polígon logístic Sant Marçal

CASTELLVÍ DE LA MARCA
GIRONA

Neix el cicle de concerts i mercat d’art “SingulAr”, al Centre Cívic Pla de Palau

GIRONA

L’Hospital millora equipaments per al confort de pacients oncològics

BLANES

L’Auditori de Cap Roig acollirà dijous la jornada ’Turisme, Territori i Societat’

PALAFRUGELL
societat

Un incendi destapa una plantació de marihuana a la Baronia de Rialb

BARONIA DE RIALB
FIGUERES

Nova campanya per trobar pisos per a dones víctimes de violència masclista

FIGUERES
societat

Restableixen el trànsit de dues línies de Rodalies entre Lleida i les Borges Blanques

LLEIDA

El Consorci de les Gavarres demana regular urgentment l’accés al massís

MONELLS
enogastronomia

La ‘Nit dels Rosats’, aquest divendres al Palau de Pedralbes

Barcelona