Societat

Walter Bilek, nou president del Rotary Club Blanes-Costa Brava

Ha rellevat a Ferran Galvany

Aquest mes de juliol el Rotary Club Blanes-Costa Brava ha celebrat un sopar amb diversos punts a l’ordre del dia que destacaven per la seva transcendència. Un d’ells ha estat el canvi de la junta directiva, que fins ara encapçalava Ferran Galvany, i que es d’ara ha passat a presidir Walter Bilek. D’origen austríac, el nou president fa tres dècades que viu a Catalunya, i abans de jubilar-se havia estat al front de l’empresa farmacèutica Novartis.

Durant l’acte es va destacar el sobre-esforç que ha hagut de fer l’anterior president, Ferran Galvany, ja que ha hagut d’allargar el seu mandat durant un temps molt superior al què és habitual a causa de la pandèmia. En circumstàncies normals, la presidència del Rotary Club està prevista per un any, i Ferran Galvany ho ha hagut de ser durant més de dos anys.

L’altre esdeveniment ¡destacat que va tenir lloc en el decurs del sopar de gala del Rotary Club Blanes-Costa Brava va ser el lliurament dels Premis Paul Harris Fellow, que aquest any s’han fet a través de tres certificats d’agraïment. Un d’ells ha estat per la tasca humanitària i social que des de fa molts anys du a terme Càritas Interparroquial, i es va encarregar de recollir-lo un dels seus membres més veterans, Jaume Sagrera.

També es va lliurar un certificat d’agraïment a Lolita Rossell, en agraïment a la gestió que va fer del Dinar de Nadal per als residents dels diferents centres geriàtrics i asils que hi ha a Blanes. I, per últim, el tercer Premi Paul Harris Fellow ha estat enguany per a Lluís Amat, editor de la Revista Cel Obert, per la seva contribució a la difusió de la cultura i la vida social local. En aquest darrer cas, però, l’homenatjat no va poder assistir per recollir el seu guardó, i li serà lliurat en una altra ocasió.

Lliurament Premis Paul Harris Fellow

Els Premis Paul Harris Fellow (PHF) honren a qui va ser fundador del Rotary, Paul Harris, i expressen l’agraïment a totes aquelles persones que fan contribucions significatives a la vida social i cultural d’una localitat. A nivell internacional hi ha persones famoses que l’han rebut, com va ser el cas del president dels Estats Units, Jimmy Carter, el president rus Boris Yeltsin, l’astronauta nord-americà Jaume Lovell, el secretari general de la ONU, Javier Pérez de Cuéllar i Jonas Salk, creador de la primera vacuna contra la polio.

El sopar del Rotary Club Blanes el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, així com el nou president i qui fins ara ho havia estat, Walter Bilek i Ferran Galvany respectivament. Durant el seu parlament, el batlle blanenc va agrair la tasca que segueix fent després que tot just a principis del 2020 va complir els seus 30 anys de vida. En aquest darrer sentit, cal destacar que entre els assistents a l’esdeveniment també s’hi comptava qui va ser la primera presidenta de l’entitat a Blanes, Carme Gironès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona