Societat

Detingut el propietari d'un local de Barcelona per vendre cocaïna

Dimecres a la tarda els agents dels Mossos van comprovar que diverses persones entraven i sortien molt ràpid del local

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el propietari d'un local que venia droga i al qual se li han intervingut 462 grams de cocaïna.

Segons ha informat el citat cos policial, la detenció va tenir lloc dimecres a la tarda en un establiment del carrer Aragó. El detingut és José M.C., de 46 any, que ja està en dependències dels Mossos d'Esquadra en espera de passar a disposició judicial.

La Guàrdia Urbana va tenir coneixement que en un local del carrer Aragó es venia droga, de manera que es va muntar un dispositiu de vigilància. Dimecres a la tarda els agents van comprovar que diverses persones entraven i sortien molt ràpid del local.

Una d'aquestes persones va ser interceptada i va admetre que havia comprat droga. Per aquesta raó, la Guàrdia Urbana va entrar al local, on va confiscar la droga, estris per pesar-la i l'embolcall per distribuir-la en petites quantitats. També es van trobar 960 euros en metàl·lic i una pistola de fogueig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.