Societat

Tres restaurants gironins premiats al Cartaví

Els guardonats han estat la Taverna la Barberia i el restaurant Entre dos Mons, ambdós de Palamós i El Trull d’en Francesc, de Boadella d’Empordà

La taverna La Barberia i el restaurant Entre dos mons, de Palamós, juntament amb El Trull d’en Francesc, de la Boadella d’Empordà, , han estat dols dels guanyadors a la demarcació de Girona a la desena edició de Cartaví. Els tres dos establiments de la restauració van ser premiats amb el guardó Cartaví, que organitza l’Associació Vinícola Catalana (AVC) com a millors restaurants en la seva categoria.

La taverna La Barberia destaca per la seva àmplia selecció de vins empordanesos, naturals i d’edicions limitades, amb una carta de vins on trobem més de cent referències dels cellers de l’Alt i el Baix Empordà. El restaurant Entre dos mons presenta una acurada carta en la qual la proximitat dels vins és preferent i on s’estableix el quilometratge entre el restaurant i el celler productor de cada vi. Mariona Costa, de La Barberia, i Roger Cama, de l’Entre dos mons, ha mostrat la seva satisfacció pel premi obtingut per les cartes de vi presentades a concurs pels dos establiments de Palamós.

L’objectiu del Cartaví és premiar bianualment (i des de fa més de vint anys) les cartes de vins dels restaurants catalans que fan una especial difusió i promoció dels vins de Catalunya i les seves dotze DO. Aquest premi valora especialment l’aportació que fan els diferents restaurants i tavernes de Catalunya per donar a conèixer els vins catalans a les seves cartes.

El concurs Cartaví se celebra un any més amb la principal finalitat de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes. L’Associació Vinícola Catalana organitza anualment aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sommelieria com al consumidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp