Societat

Trànsit

Retiren el camió de gran tonatge bolcat a l’AP-7 a Tarragona i ja hi ha un carril obert en sentit nord

L’autopista ha estat tallada totalment al trànsit durant prop de cinc hores i s’han fet desviaments per l’A-7

El conductor del vehicle pesat ha resultat ferit de gravetat menor i traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Els serveis d’emergències han retirat parcialment el camió de gran tonatge que ha bolcat aquest dissabte al matí a l’AP-7 a Tarragona. Cap a tres quarts de dues del migdia ja s’ha pogut obrir un carril en sentit nord, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident del tràiler ha obligat a tallar totalment el trànsit de l’AP-7 en direcció Barcelona durant prop de cinc hores. Durant el tall s’han fet desviaments per la sortida 33 cap a l’A-7, amb 4 quilòmetres de congestió en sentit nord i 6 quilometres d’aturades en sentit sud, cap a Castelló. De retruc, l’accident ha provocat 7 quilòmetres de circulació lenta a l’N-340 a Torredembarra.

El sinistre ha passat cap a les vuit del matí al quilòmetre 246 de l’AP-7, a la zona del Pont del Diable, i el vehicle de gran tonatge ha quedat totalment travessat a la via. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques de neteja de la calçada.

El conductor del camió ha resultat ferit de gravetat menor i ha estat evacuat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia