La CUP denuncia que una entitat de Mataró relloga per fer festes l'espai que va cedir-los l'Ajuntament

El grup municipal de la CUP de Mataró, a l'oposició, ha denunciat que la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Divina Pastora relloga l'espai de la Torre de Can Palauet per celebrar-hi festes particulars. Segons els independentistes, l'entitat faria pagar als interessats fins a 70 euros per hora. «Si és així, suposa l'explotació d'un bé públic per obtenir-ne un benefici privat, cosa del tot inacceptable i il·legal», hi afegeixen en un comunicat. La CUP recorda que aquest espai «privilegiat», que està situat en un dels marges de la riera d'Argentona, havia estat i continua sent molt reivindicat per l'associació de veïns de Cerdanyola des de fa anys per obrir-lo a les associacions i els veïns del barri. «El govern de Mataró, però, va preferir afavorir una entitat concreta impedint que en puguin gaudir tots els que no en són socis», denuncien.

La presidenta de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Divina Pastora, Pilar Cantero, ha negat rotundament les afirmacions de la CUP i assegura que tot plegat és degut a un «rumor malintencionat» que ha circulat pel barri. De la mateixa opinió s'ha mostrat el regidor d'Urbanisme i president de l'empresa municipal Pumsa, Ramon Bassas, que ha lamentat que la CUP faci aquestes manifestacions «sense proves». «És indignant i són ganes de llançar insídies contra una entitat», va afegir-hi. En aquest sentit, Bassas va recordar que Pumsa va cedir a l'entitat l'espai de la Torre de Can Palauet, després de rehabilitar-la, a canvi d'un «lloguer simbòlic» que incloïa l'obligació de fer un manteniment de l'antiga masia i de vigilar-la. «En lloc de tenir-la tancada, una entitat de la ciutat en fa un ús», admet el regidor, que també assenyala que la cessió és provisional fins que es desenvolupi el pla urbanístic del Sorrall. «Serà en aquest moment, quan s'haurà de decidir l'ús de la Torre de Can Palauet», va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Diputació continua amb el desplegament de la fibra òptica al territori

girona

El Govern aprova el conveni per millorar la connectivitat de l’AP-7 i l’AP-2

Barcelona

Simulacre de descarrilament d’un tren d’alta velocitat a l’estació Figueres-Vilafant

FIGUERES
Medi ambient

Es registra un terratrèmol de magnitud 4,1 als Alts Pirineus

Lleida
societat

El pastisser Oriol Balaguer es farà càrrec de la històrica confiteria Sans

la Bisbal d’empordà
OLOT

Obren un punt de documentació del Parc Natural de la Garrotxa a l’Espai Cràter

OLOT

En marxa l’aparcament tancat per a bicicletes al costat de l’estació

girona

Conveni per millorar les connexions amb Girona Nord, Sud i a la C-35 a Maçanet

girona
Infraestructures i Serveis

Adjudicada la redacció del projecte de nou col·lector d’aigües a la Part Baixa

Tarragona