Societat

El Patronat del castell de Montsoriu recuperarà una recepta tradicional de ratafia

Es destil·larà als cellers

El Consell Comarcal de la Selva preveu arribar als 20.000 visitants aquest 2022

El Patronat del castell de Montsoriu (Selva) vol recuperar una recepta de ratafia tradicional que es feia antigament en el castell. El president del patronat, Pere Garriga, ha avançat que la intenció es mantenir els mateixos ingredients que en l’escrit que han trobat i amb les mateixes proporcions. Després el destil·laran als cellers del mateix castell i el vendran a establiments dels municipis que formaven part del vescomtat de Cabrera. Aquest és un nou producte per seguir difonent el castell i tot el patrimoni que acumula el vescomtat. Els membres del patronat han assegurat que actualment hi ha un augment de visitants considerable i preveuen arribar a les 20.000 persones abans de tancar l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona