Societat

Un incendi crema una casa a Sitges

Aquest matí l'arquitecte municipal de Sitges realitzarà una revisió i una inspecció de l'estructura de la casa

Un incendi ha cremat aquest divendres a la matinada una casa a Sitges i una persona de 79 anys ha resultat intoxicada pel fum.

El foc ha començat quan passen vint minuts de la mitjanit i ha afectat una casa situada al carrer de l'Estació número 3-5, al terme municipal de Sitges. Els Bombers de la Generalitat han informat que el foc ha cremat totalment la planta baixa de l'immoble, compost de dos pisos i altell, i ha afectat la façana i el forjat de la planta pis.

L'intoxicat lleu és Pedro C.F., de 79 anys, que es trobava a la planta baixa i que ha hagut de ser traslladat a l'Hospital de Viladecans per intoxicació lleu causada pel fum, mentre una dona ha estat evacuada il·lesa de l'interior de la casa.

Fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat sis dotacions dels bombers, que han donat el foc per apagat cap a la una de la matinada.

Aquest matí l'arquitecte municipal de Sitges realitzarà una revisió i una inspecció de l'estructura de la casa, que es podria haver vist afectada a causa d'aquest incendi, que encara se'n desconeixen les causes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.