Societat

La patronal dels gimnasos recorrerà contra la limitació a 10 persones de les activitats grupals

Adecaff considera la mesura “arbitrària” i presa “sense cap criteri, coneixement del sector ni sentit comú”

L’entitat recorda que el sector ha fet un esforç “enorme” i ha acceptat les mesures imposades però veu arribat el moment de “plantar-se”

La patronal dels serveis, centres esportius i gimnasos Adecaff ha anunciat que aquest divendres recorrerà la limitació a 10 persones de les activitats grupals no reglades ordenada pel govern per frenar la Covid-19.

L’entitat considera la norma és “absurda per redundant” i alerta que “perjudica greument” l’economia del sector. La patronal opina que en una situació de limitació d’aforament, de mascareta obligatòria o d’exigència del certificat Covid, la limitació a 10 persones és una mesura “arbitrària” presa “sense cap criteri, coneixement del sector ni sentit comú”.

Adecaff recorda que el sector ha fet un esforç “enorme” i ha acceptat les mesures imposades “amb responsabilitat” però ara considera que ha arribat el moment de “plantar-se”.

L’entitat es considera “traïda” per la forma d’actuar del departament de Salut però indica que seguirà treballant perquè “d’una vegada per totes” el govern “entengui” que els centres esportius i gimnasos són “llocs segurs on es potencia la salut”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia