Societat

Fundesplai obre noves instal·lacions

S’inaugura una gran exposició sobre l’alimentació sostenible

Més de mil persones van assistir ahir a la gran festa organitzada per la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, que va inaugurar l’ampliació de la seva seu i alhora una gran exposició sobre l’alimentació saludable i sostenible. A l’acte hi van assistir, entre altres, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler.

La seu de Fundesplai s’ha ampliat, d’11.000 a 22.000 m2, perquè s’hi ha inclòs un nou mòdul de l’alberg, un centre de formació i un espai multifuncional i un gran parc inspirat en el Llobregat. D’altra banda, la mostra Menja, Actua, Impacta s’emmarca dins del programa organitzat amb motiu de la capitalitat mundial de l’Alimentació Sostenible que exerceix Barcelona aquest 2021. La mostra neix amb una voluntat pedagògica per contribuir al canvi necessari en la nostra manera de menjar per preservar la nostra salut i la del planeta. “És més que una exposició, és una crida al compromís individual i col·lectiu amb la millora del món a través del canvis dels nostres hàbits alimentaris”, va dir Aragonès, que va posar en relleu la importància que projectes com aquest fomentin la sostenibilitat des de l’educació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia